waar kan ik je mee helpen?

AaNbod

Online Marketing Experte
De inhoud, daar ben jij de beste in, de techniek, daar ontzorg ik je graag van.

wordpress website
website

Jouw wordpress website

Je bent al een tijdje van plan om een website te (laten) bouwen…
Groot gelijk! Als ondernemer is het tegenwoordig een basisbehoefte.

Als je weet dat ongeveer 87% van de mensen die een aankoop willen doen, eerst op zoek gaat op internet, dan besef je ook dat jouw vertegenwoordiging daar niet mag ontbreken.

Nu, er zijn verschrikkelijk veel mogelijkheden. En ook verschrikkelijk veel verschillen in prijs. Je hebt websites die volledig gratis zijn, en je hebt er die stukken van mensen kosten.

online business

Alles wat je nodig hebt voor jouw online business
Onder 1 WordPress Dak

Bouw, promoot en verkoop jouw online cursus, leden community of coaching programma zonder te coderen of iemand in te huren. Gewoon een mooie, professionele online business.
Het All-In-One Business Platform heeft alles in huis! Je hoeft je zelfs niets aan te trekken van hosting, security en onderhoud.
All inclusive!

online business
wordpress website
training

Workshops & training

Je bent al een tijdje van plan om een website te (laten) bouwen…
Groot gelijk! Als ondernemer is het tegenwoordig een basisbehoefte.

Als je weet dat ongeveer 87% van de mensen die een aankoop willen doen, eerst op zoek gaat op internet, dan besef je ook dat jouw vertegenwoordiging daar niet mag ontbreken.

Nu, er zijn verschrikkelijk veel mogelijkheden. En ook verschrikkelijk veel verschillen in prijs. Je hebt websites die volledig gratis zijn, en je hebt er die stukken van mensen kosten.

Zoekmachineoptimalisatie – SEO

Zorg dat jouw business website vindbaar is in google

Investeren in je website lijkt heel normaal. Een mooie layout, logo, fotoshoot en alles erop en eraan. Het is een pareltje.
But who cares wanneer hij niet gevonden wordt?
Ik ga samen met jou je website zodanig optimaliseren dat jouw klanten je WEL vinden tussen die duizenden anderen!

vindbaarheid in google
24/7 support
Support SLA

24/7 support SLA

Jouw business heeft nood aan 24/7 support en draait bedrijf kritische processen? Dan heb je waarschijnlijk nood aan meer beschikbare support.

De support van MindYourOwnBusiness is doorgaans op verschillende kanalen heel toegankelijk tijdens kantooruren. We begrijpen dat jij misschien meer nodig hebt.

Gratis

ja, uiteraard bied ik regelmatig iets gratis aan

Op die manier kan je kennismaken met hoe ik werk, en zien of dit aansluit bij wie jij bent en wat jij nodig hebt.

online business
Aanbod
Online community

©DIGITAL Community

Beetje hulp nodig met je online marketing tools?
Daar hoef je geen webdeveloper voor in te schakelen!
85% van de aanpassingen kan je, mits een beetje sturing, gewoon zelf doen.

De DIGITAL Community is een leuke groep waar je terecht kan voor jouw dagdagelijkse vragen over de technische kant van jouw online marketing.

Je maakt er ook kennis met andere ondernemers, zowel online als offline.

Korte, krachtige, hands-on workshops over de online marketing tools waar jij als ondernemer dagelijks mee te maken krijgt

Een professionele website zelf maken begint met goed nadenken over wat je wil bereiken. Zowel op korte als op langere termijn.

Wens je enkel een online visitekaartje? Dan kan je gaan voor een sitebuilder als Wix of Jouwweb. Wil je echter dat jouw website met je mee kan groeien, en dat je ten alle tijden de controle behoudt over jouw inhoud, dan kies je best voor een platform als WordPress.

WordPress is het meest gebruikte CMS (Content Management Platform) op de markt. Dat maakt het een stabiele keuze die meegroeit met de tijd.

Tegenwoordig zie je abnormaal lage prijzen verschijnen van mensen die websites ‘erbij’ nemen. Technisch VA’s of grafisch designers. Een professionele website opzetten heeft veel meer om het lijf dan WordPress installeren en hem in een mooi jasje steken.

De structuur moet goed zitten, de connecties met externe tools zoals e-mail marketing platform, e-commerce, CRM, kalender etc moet ook allemaal goed in elkaar zitten. Plus, je wil natuurlijk graag dat jouw website ook goed gevonden wordt in Google.

Dit zijn allemaal zaken die je er niet zomaar even bij neemt.

Wil je dus een echt professionele website, ga er dan vanuit dat je minimaal 1950 € betaalt. Hier zit meestal geen copywriting of flashy grafisch ontwerp bij, maar wel een optimale structuur, configuratie en support. Laat je dus niet vangen aan de supergoedkope aanbiedingen. Goedkoop is in dit geval altijd duurkoop.

Dat hangt van een aantal zaken af. In principe is het antwoord volmondig JA. Er zijn echter een aantal factoren die je best op voorhand bekijkt.

Heb je tijd om het zelf te doen? Ben je snel weg met de technologie? Weet je hoe je jouw website best opbouwt zodat hij ook doet wat je wil dat hij doet (klanten aantrekken)?

Dus ja, je kan zelf je website bouwen. Maar laat je ondersteunen in de stukken waar je zelf teveel tijd mee verliest, of waar je niet de expertise voor hebt. Uiteindelijk is elk uur dat jij aan je website werkt een uur dat je niet met je klanten kunt werken.

Tien jaar geleden zou ik hier ‘ja’ op antwoorden. Tegenwoordig valt het met de nieuwe Gutenberg editor van WordPress reuze mee.

Drag and drop is alom tegenwoordig, en met de inhoudsblokken die MindYourOwnBusiness standaard installeert wordt het een fluitje van een cent.

De leercurve wordt alsmaar kleiner, dus nu is het ideale moment om ermee te starten.

Er zijn een hele hoop mogelijkheden op de markt om jouw website te (laten) bouwen. Een paar van de bekendste zijn Wix en Jouwweb. Beide zijn goede tools wanneer je snel van start wil gaan en niet veel technische kennis hebt. Er zijn echter ook heel wat nadelen aan verbonden.

Het kan snel duur worden wanneer je iets meer functionaliteit wil gaan gebruiken. En je bent gebonden aan hun structuur.

Daarom kiezen we bij MindYourOwnBusiness resoluut voor WordPress. WordPress op zich is gratis, en het voordeel is dat het onbeperkt met je mee kan groeien.