Gratis Checklist
Online Business

Wat heb je nodig om een online business op te zetten?

In deze checklist vind je alle componenten!

Checklist Online Business
checklist online business
wie ben ik?

Natascha Vantuykom

Al meer dan 25 jaar is mijn passie gerelateerd aan informatie-technologie. Het heeft ondertussen al veel vormen aangenomen, maar websites en e-mailmarketing zijn altijd de onderliggende fundamenten gebleven.
Ondertussen begeleid ik ondernemers niet enkel bij het bouwen van hun website en het opzetten van e-mail marketing automatisering, maar probeer ik ook eenvoud te brengen in de overvloed van aanbod.

Samen met mijn klanten ga ik op zoek naar de formule die bij hen past en leer ik hen de basishandelingen, zodat ze ook zonder hulp verder kunnen.
Wil jij ook graag eens sparren over het pallet aan tools dat je gebruikt of wil gaan gebruiken? Stuur me een berichtje via natascha@mindyourownbusiness.eu en we zien elkaar binnenkort via een zoomcall.

Groetjes

Natascha

Checklist Online Business

Mind Your Own Business
Leopoldplein 50 bus 15
3500 Hasselt
BTW BE 0808.742.349

Vul je naam en e-mail in en ik stuur je de downloadlink

Gratis workshop

WordPress voor beginners

Ben jij VIP?

Vraag vandaag nog jouw VIP support aan via dit formulier.