Jouw Online Customer Communication Platform – All-inclusive

Gebruik een Online Customer
Communication Flow en
creëer zo meer vrijheid

Alle online tools die je als dienstverlener en/of
kennisondernemer nodig hebt in één licentie

wat kan je met jouw customer communication platform

Community

Je staat er op geen enkel moment alleen voor. In de community
vind je support, netwerkmogelijkheden en extra training.

Lets get DIGITAL

Kiezen voor het juiste platform is niet altijd makkelijk.
Er is veel keuze op de markt en je moet knopen doorhakken.
Het grote voordeel met Let’s get DIGITAL is dat, ook al kies je voor het kleinste plan, het platform met je meegroeit naarmate jouw business groeit.

Je kan op elk moment overschakelen naar een hoger plan
Jouw opmaak, structuur en inhoud blijven op elk moment bestaan
Altijd een stok achter de deur wanneer het even niet lukt

customer communication platform GROW plan

GROWplan

het online business of marketing startersplan

Elk plan van het Let’s get DIGITAL-platform heeft zijn eigen specifieke functionaliteiten.
Start je net met je business of online marketing, en weet je niet precies wat je de komende jaren wil gaan doen, dan start je best met het GROWplan.

In dit plan wordt de volledige basis van jouw business voorzien, inclusief hosting en domeinnaam.
Je heb een professioneel CRM-systeem (Customer Relationship Management) ter beschikking, van waar je jouw (potentiële) klanten kunt opvolgen en mee kunt nemen op hun klantreis.
In deze CRM heb je de mogelijkheid om periodieke e-mails of nieuwsbrieven te sturen, maar ook om volledige automatiseringen op te zetten die jou een hoop werk uit handen nemen.

Op deze manier kan je een mooie funnel (klantreis) opzetten die jouw lead stap voor stap meeneemt naar jouw betalende aanbod, en converteert naar betalende klant.

En ja, zelfs de betalingen kan je online afhandelen.
Mollie en Stripe zijn 2 van de meest gebruikte payment gateways die je platform verbinden met jouw bank.
Mollie en Stripe beschikken over heel wat betaalmogelijkheden, waaronder Bancontact en iDeal.

De ondersteuning bij het GROW plan bestaat uit een onboarding, we zoomen samen en ik leid je doorheen de verschillende mogelijkheden en de DIGITAL Community, waar je terecht kan met al jouw vragen.

Daarbovenop kan je 4 uur per jaar gebruikmaken van jouw DIGITAL assistant. Zijn je uren op, dan kan je deze uiteraard voordelig bijkopen. De prijzen vind je op de website.

Meest gestelde vragen

Elk plan heeft zijn specifieke criteria.
Deze criteria zijn van belang bij jouw langetermijnsucces.

In het let’s get DIGITAL platform is elk plan van voldoende support voorzien.
Buiten het ticketsysteem, de community en de Facebook group, waar je met al jouw vragen terecht kan, kan je na de onboarding periode, ook via chat of zoom terecht.
Daarbovenop heeft elk plan 4 of meer DIGITAL Assistant uren die je naar believen kan inzetten om zaken aan te passen of te implementeren.
Daarnaast krijg je, afhankelijk van het plan, ook nog een roadmap meeting en kwartaal-strategiesessies, in deze sessies bouwen we samen aan de toekomst van jouw business. Je staat er dus op geen enkel moment alleen voor.

In de Community krijg je ook nog regelmatig mogelijkheden tot Q&A, extra workshops en training, en netwerkmomenten zoals onze 3-maandelijkse DIGITAL After Work.

Het platform wordt in real-time opgevolgd voor veiligheidslekken. Er zijn ook dagelijkse backups en de plugins worden wekelijks ge-update.
Ook wordt continue pro-actief bekeken hoe we het platform kunnen verbeteren en optimaliseren zodat er meer en betere functionaliteit op komt.

Het platform draait volledig op WordPress. Wat betekent dat het een van de meest gebruikte content management systemen (CMS) op de markt is.
De voordelen hiervan zijn legio. Er zijn miljoenen plugins op de markt, zowel gratis als betalend, om jouw platform van specifieke functionaliteit te voorzien.
En hoewel het Let’s get DIGITAL platform 85% van alle functionaliteit bevat die je als dienstverlener ooit zou kunnen nodig hebben, kan het altijd voorvallen dat je iets voor jouw business zeer specifiek wenst toe te voegen.
Dit is dus absoluut geen probleem.

Het platform dat je kiest zal verschillende jaren moeten meegaan. Het is daarom belangrijk te weten wat de roadmap is.
Het nadeel van bepaalde systemen is dat ze soms zodanig custom made zijn, dat ze geen toekomst meer hebben van het moment dat de developer besluit om er de brui aan te geven.
Met een WordPress-based systeem zal je dit nooit aan de hand krijgen.

Bij veel platformen krijg je het effect dat je afhankelijk wordt van je leverancier.
Beslist deze laatste om de voorwaarden of functionaliteit aan te passen, dan kan je niet anders dan accepteren of elders volledig opnieuw te beginnen.
Het Let’s get DIGITAL platform geeft je de vrijheid van het opensource systeem van WordPress.
Wens je niet langer bij ons te blijven, kan je jouw platform, mits het zelf aanschaffen van de licenties voor de premium plugins, op elk moment verhuizen naar een hostingfirma van jouw keuze.

Bij Let’s get DIGITAL weet je op elk moment exact wat je betaalt. Alle functionaliteit is inclusief. Je hebt geen extra externe tools nodig die het kostenplaatje doen oplopen.
Geen verborgen kosten, of extra kosten omdat je meer gebruikers wenst.

Sommige platformen timmeren al jarenlang aan de weg, en kunnen rekenen op een groot netwerk van partners, plugin bouwers, vrijwilligers en anderen.
Andere komen net kijken, en zijn misschien zelfs niet zeker dat ze zullen overleven.
WordPress viert in 2023 zijn 20-jarig bestaan, wordt door 43,2% van alle websites op internet gebruikt, en heeft om en bij 60.000 gratis plugins. Over stabiel gesproken.

customer communication platform PRO plan

PROplan

het online business En marketing uitbreidingsplan

Groeit je business, en heb je al (zicht op) een (digitaal) aanbod dat je online wenst uit te bouwen of promoten, dan biedt het PROplan je heel wat mogelijkheden.
Zo kan je eenvoudig jouw afspraken online laten inplannen en betalen, verkoop je event- of workshop tickets via jouw event kalender en verstuur je jouw facturen automatisch via het platform.

Behalve een standaard opt-in formulier voor het downloaden van je freebie, heb je nu ook de mogelijkheid om geavanceerde intakeformulieren, conditionele rapporten, surveys en quizzen te maken om jouw klanten- en e-mail bestanden te laten groeien en evolueren.

Via goed geplaatste pop-ups of site-banners trek je de aandacht van jouw bezoeker.
Support krijg je nog steeds in de DIGITAL Community, maar nu mag je ook rechtstreeks met jouw DIGITAL Assistant chatten.

Je krijgt ook 1 strategiesessie per kwartaal, waarin we samen bespreken hoe we jouw business online gaan doen groeien.
En met 2 uur extra tijd van jouw DIGITAL Assistant gaat dat zeker lukken!

customer communication platform EXPERT plan

EXPERTplan

het full option online business en marketingplan

Yes! Je gaat er volledig voor. En dat zal je ook merken aan jouw groei. In het EXPERTplan kan je aan de slag met online cursussen en memberships.
Je bouwt je community van klanten uit en creëert engagement door gerichte communicatie en een beetje gamification. Wie krijgt er niet graag af en toe een thumbs up?

Heeft je klant een cursus afgerond? Dan ontvangt ze een mooi gepersonaliseerd certificaat, volledig op maat van jouw business.

En ja, je kunt verder groeien door jouw partnerprogramma (affiliates) op te zetten, waardoor jouw marketinginspanningen door je partners ondersteund worden.

Abonnementen zijn nu ook aan de orde. Laat jouw klanten automatisch per maand, kwartaal of jaar betalen zonder dat je hen achter de veren moet zitten.

Wil je graag een proefperiode aanbieden voor je lidmaatschap? Ook dat is geen enkel probleem.

Alle functies van elk plan op een rijtje

wat kan je met jouw customer communication platform

EXPERT plan
730€ per kwartaal
2500€ per jaar

PRO plan
630€ per kwartaal
2100€ per jaar

GROW plan
279€ per kwartaal
997€ per jaar

Twijfel je nog, of heb je vragen?
Boek dan vrijblijvend jouw Discovery Call