Online BETA programma D.I.G.I.T.A.L.

Momenteel werken we aan een 100% Do-It-Yourself (DIY) versie van het D.I.G.I.T.A.L. programma.

Om ervoor te zorgen dat dit DIY traject van even goede kwaliteit is als het VIP D.I.G.I.T.A.L. traject wordt dit samen met echte gebruikers opgebouwd.

DIGITAL BETA programma aanvraagformulier
DIGITAL do it yourself

Wat houdt dit in?

Je krijgt toegang tot de online omgeving met alle training en tools uit het VIP programma, met het verschil dat je niet bij de hand genomen wordt en zelf je weg zoekt doorheen het materiaal.

Een tweede verschil is dat de technische kant je niet door mij uit handen genomen wordt, maar dat je die volledig zelf gaat opzetten (hence DIY).

Het voordeel hiervan is dat wanneer je al een goede website hebt, je gemakkelijk daarmee verder kan werken.

Moet je toch nog van nul beginnen, dan heb je de optie om voor 275€ extra een volledig voorgeïnstalleerde WordPress omgeving aan te vragen.

In deze omgeving zit je domeinnaam, supersnelle hosting, onderhoud en support voor een jaar inbegrepen (zie MYweb pakket).

Twee-richtingverkeer

Een tweede luik van het beta-programma is dat jij mij feedback geeft over de inhoud van het traject. Je geeft aan waar er onduidelijkheid is of waar stukken ontbreken die je tegenhouden om de module zelf uit te kunnen werken.

Die feedback gebruik ik dan om de inhoud te optimaliseren zodat jij weer verder kunt. Je helpt als het ware mee het programma uitbouwen.

Jouw grote voordeel hierin is dat je toch begeleiding krijgt in de vorm van feedback. Iets dat in de uiteindelijke DIY-vorm niet het geval zal zijn.

DIGITAL

BETA online
750 100% online traject op eigen tempo
  • 7 online stap voor stap modules
  • Online training omgeving
  • Jij bouwt zelf jouw website (verder) uit
  • SEO stap-voor-stap training
  • E-mail lead funnel
  • Contentplan voor een jaar
  • Werkboeken & Checklists
  • Lid besloten community
  • Levenslang Maandelijkse live online Q&A sessies

Interesse?

Indien je interesse hebt in het beta-programma, of graag nog wat meer info krijgt, vul dan onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Vul je naam en e-mail in en ik stuur je de downloadlink

Gratis workshop

WordPress voor beginners

Ben jij VIP?

Vraag vandaag nog jouw VIP support aan via dit formulier.