Je Doet Het Zelf

Training, Workshops & Implementation Labs

Natascha Vantuykom

Je wil het helemaal ?

Goede keuze! 🙂

Wanneer je investeert in kennis kan je jezelf een hoop geld en frustratie besparen. Uiteraard kan je het nog steeds uitbesteden als je er geen zin in hebt. Maar als je weet waar de klepel hangt hou jij toch lekker de touwtjes in handen, en kunnen ze jou geen blaasjes wijsmaken.

Op deze pagina vind je de workshops en implementation labs. Klik op de desbetreffende knop 👇 om de details en data te zien.

Wordpress voor beginners

Je wil graag jouw eigen website maken of beheren maar je weet niet waar te beginnen?
Dan leert deze workshop jou wat je weten moet.

Website in 1 dag

Jouw eigen website up-and-running in 1 dag, het kan!
In dit implementation lab zet je jouw website op, je past je branding toe, maakt je homepagina en je contactpagina.

Leadfunnel voor beginners

Je wilt je e-maillijst vullen met kwalitatieve leads en potentiële klanten en die ook nog automatisch opvolgen.
In dit implementation lab bouw je jouw eigen lead funnel.
Niki Colson
Niki ColsonBrand designer
Lees verder
"Ik stond als grafisch vormgever altijd sceptisch tegenover WordPress. Natascha liet me de mogelijkheden zien en hielp me af van het vooroordeel dat je met WordPress enkel oncreatieve templategebonden websites kunt maken. In een fijne sfeer bouwde we een website en bekeken we de mogelijkheden om er een marketingkanaal van te maken. Door te werken met een kleine groep konden we snel issues uit de weg helpen. Natascha weet met wat ze bezig is en ik zie de passie in haar ogen wanneer ze uitlegt. Bedankt."
Kristel Van Belle
Kristel Van BelleSoul Business
Lees verder
Ik had je uitnodiging voor deze 1 dag (gratis) training gevonden via “Business Boost behind the scenes”…als ik me dit goed herinner. Ik heb reeds een eigen website. Maar gezien ik zelf wat veranderingen aan mijn website nodig had in de nabije toekomst, dacht ik dat deze dag me inzichten kon geven aan wat er allemaal komt bij kijken om een extra pagina of een event aan te maken. Vanuit deze ingesteldheid kwam ik naar je dag. Het ontvangst was heel warm en gemoedelijk. Er was een groot verschil in kennis van wordpress tussen de deelnemers. Maar je was heel duidelijk in je uitleg en nam voldoende de tijd per persoon. De dag heeft me geholpen te begrijpen hoe een landingspagina wordt gemaakt. Deze dag was heel interessant, nuttig en zal me helpen in de toekomst. Ik kijk uit naar je volgende workshops! Succes!
Previous
Next

Ben jij VIP?

Vraag vandaag nog jouw VIP support aan via dit formulier.