Bedankt voor je deelname aan het implementatie lab...

You Rock!

FEEDBACK: Challenge - Creëer je eigen WordPress site in 5 dagen

Kwaliteit… ik probeer er altijd voor te gaan, maar zelf beoordelen kan ik niet. Dat laat ik graag aan jou over.

Door onderstaande vragenlijst in te vullen, geef je me de feedback die ik nodig heb om de kwaliteit te blijven garanderen. Je doet me enorm plezier wanneer je open en eerlijk reageert op de vragen, ook al is jouw antwoord niet wat je denk dat ik wil horen, ik ben er toch blij mee.

Zo blijven we allemaal bijleren he 😉.

Alvast een dikke merci!

P.S. Zou je een persoonlijke aanbeveling willen geven op Google? Naar Google my business
Mind Your Own Business
Leopoldplein 50 bus 15
3500 Hasselt
BTW BE 0808.742.349

Vul je naam en e-mail in en ik stuur je de downloadlink

Gratis workshop

WordPress voor beginners

Ben jij VIP?

Vraag vandaag nog jouw VIP support aan via dit formulier.