Fiscaal voordeel voor een nieuwe website?

Corona heeft een heel grote impact op ons allemaal. Het is dan ook niet raar dat mensen liever hun investeringen uitstellen tot dat er meer perspectieven aan de horizon verschijnen…

Maar het hele coronagebeuren heeft voor ondernemers nog veel meer om het lijf. Niet enkel de horeca, event- of beauty sector hebben het zwaar, ook de coaches, trainers en therapeuten zien hun omzet door het wegvallen van trainingen, cursussen en workshops zienderogen slinken.

Wat kan jouw website daaraan doen?

Wanneer je jouw website om laat bouwen naar bijvoorbeeld een digitaal leerplatform, waar jij jouw cursussen en workshops in digitale vorm kunt aan de man brengen, dan zorg je ervoor dat jouw business ook in extreme omstandigheden kan blijven draaien, en dat jij zelf niet gedwongen wordt om de boeken misschien toe te doen.

I know, eenvoudig is het niet, en investeren in een (nieuwe) website, dat schrikt misschien wel af, zeker omdat de situatie op elk moment terug kan veranderen. Positief, maar uiteraard ook negatief wanneer de maatregelen nogmaals verlengd worden.

Daarom heeft de overheid beslist om in deze gevallen een fiscaal voordeel te geven.
(meer info: https://www.vlaio.be/nl/subsidies-financiering/subsidiedatabank/investeringsaftrek )

Voor elke onderneming kent de Vlaamse Overheid in 2020 een investeringsaftrek toe voor digitale vaste activa van maar liefst 13,5%. Wanneer je in 2020 een investering doet omtrent digitale betalingssystemen, beveiligingssystemen voor ICT of alles omtrent de witte kassa en e-commerce, geniet je als onderneming of eenmanszaak van een belastingvoordeel van 13,5%.

websiteHeb je als onderneming geïnvesteerd in digitale vaste activa? Vergeet dan zeker niet de code “275U” in te vullen op je belastingaangifte.

Een extra reden dus om toch die investering te doen en jouw praktijk een digitale afdeling te bezorgen.

Wil je meer weten over het opzetten van een digitaal leerplatform voor jouw business? Neem dan contact met me op en we plannen een zoom in om te zien wat voor jou de beste oplossing is.

Heb je een WordPress site en wil je graag zelf aan de slag met het opzetten van jouw trainingomgeving? Kijk dan even naar onze DIY opleiding.

Of ben je aan een volledig nieuwe website toe?

Op jouw succes!

Natascha

Natascha Vantuykom

Natascha Vantuykom

Natascha helpt je met de online technische toestanden van je business. Website, e-mail automatisatie en social media planning. Als handy woman zet ik voor jou de puzzelstukjes op de juiste plaats. natascha@mindyourownbusiness.eu

Delen:

Meer Posts

online businesses

De 5 cruciale elementen van online businesses

Succesvolle online businesses hebben een aantal elementen gemeen.Wanneer je jouw(online) business start heb je alle 5 deze cruciale elementen nodig. Heb je die niet, dan wordt het heel moeilijk om te blijven bestaan. Vandaag vertel ik je wat deze elementen zijn. Mindset Een ondernemers mindset is onmisbaar om iets van de grond te krijgen. Heb

helpful content google update

Wat is de helpful content google update?

Op 25 augustus 2022 zag de ‘Helpful Content’ Google update het licht. Zoals de naam al doet vermoeden, wordt de focus met de helpful content google update meer en meer gelegd naar nuttige informatie. Staat jouw blog vol met fuzzie items, dan heb je pech en ga je ineens een stuk minder makkelijk vindbaar zijn

boost je email mailing

5 Tips om jouw mailings de moeite waard te maken

Van jouw mailings een fantastisch stukje content maken… mensen doen uitkijken naar jouw volgende email… klinkt top, toch? Wel, in dit artikel geef ik je vijf tips om van iedere mailing een succes te maken. Ready? GO! Conclusie Ik hoop dat deze tips je een beetje aan het denken zetten. Moest je op zoek zijn

vindbaarheid in google

6 manieren waarop jouw webdesign impact heeft op je vindbaarheid in Google

Een goed ontworpen website zorgt voor een betere gebruikservaring, wat tegenwoordig een cruciale factor is in zoekmachine optimalisering (SEO) en dus vindbaarheid in Google. Het is belangrijk om te weten dat deze twee aspecten tegenwoordig mooi samen moeten werken, en een even belangrijke rol spelen in je kansen om hoog in Google te staan.

Download

Download gratis de checklist
5 elementen van een online business

Vul je naam en e-mail in en ik stuur je de downloadlink

Gratis workshop

WordPress voor beginners

Ben jij VIP?

Vraag vandaag nog jouw VIP support aan via dit formulier.