Unieke kans om jouw business te boosten

Zet in 30-dagen samen met mij jouw business online

Klik op de knop en ontdek of jij in aanmerking komt voor deze Experience Deal

In 4 weken jouw business online. Volledig gratis!

1

Doe vrijblijvend de test en ontdek of jij in aanmerking komt voor de Experience Deal.

2

Boek jouw 1 op 1 Experience Sessie zodat we jouw businesswensen kunnen leren kennen.

3

Zet samen met mij jouw business online en geniet van jouw vrijheid!

Zet jouw volledige business samen met mij online – volledig vrijblijvend

  • Lanceer funnels om afspraken met potentiële klanten te plannen
  • Begeleid je klanten in jouw online cursus en coaching traject
  • Verkoop tickets voor jouw workshops
  • Laat jouw afspraken online inboeken
  • Accepteer makkelijk betalingen online
Go wild - zet gratis jouw business online

Veelgestelde vragen:

Veel platformen bieden een proefperiode aan om te laten kennismaken. Je krijgt een login om vervolgens aan je lot te worden overgelaten. Je dient zelf je weg te zoeken in de mogelijkheden.
Bij MindYourOwnBusiness doen we het anders. Ben je oprecht geïnteresseerd in het platform, dan wil ik de investering doen om jou daar ook echt kennis mee te laten maken. Geen theoretische rondleiding, maar samen jouw business opzetten, optimaliseren en automatiseren.
Wens je na de proefperiode toch geen gebruik te maken van het platform? Even goede vrienden, dan houd ik er een mooie casestudie aan over. Wel interesse? Dan is het grote werk al verricht en dienen we enkel jouw domeinnaam te koppelen en je bent vertrokken.

Doe simpelweg de test, vul je gegevens in, en je weet onmiddellijk of je in aanmerking komt om samen met mij, volledig gratis, in 30 dagen jouw business online te zetten.

Het helpt natuurlijk wel dat je niet bang bent om met techniek aan de slag te gaan. Uiteindelijk wil je niet afhankelijk zijn van anderen wanneer je eens een tekst of foto wil aanpassen, of een nieuwe workshop wil gaan aanbieden. Maar in principe hoef jij je weinig aan te trekken van het technische aspect, en kan je je volledig focussen op de inhoud.

Je krijgt 30 dagen volledig vrijblijvend de tijd om het platform uit te testen en te experimenteren. Ondertussen zetten we samen jouw business online.
Ben je na die 30 dagen overtuigd van de mogelijkheden, dan kan je naadloos instappen op het platform. Het moeilijke werk is dan al gebeurd en jij kan genieten van de vrijheid die het platform je biedt.

Neen.
Absoluut niet. Wanneer jij na die 30 dagen beslist dat het niets voor jou is, sluiten we de proefperiode af, jouw platform wordt van de server gehaald, en je bent niets verschuldigd.