Let’s get DIGITAL all in one online marketing platform voor WordPress

Hello there šŸ™‚,

Ik vind het superleuk om mensen teĀ geven wat ze nodig hebben…
Daarom ook dat ik heelĀ veel tijdĀ steek inĀ onderzoekenĀ enĀ uittestenĀ en bevragen.

De laatste tijd merk ik dat er heel veel vraag is naar ‘alles onder 1 dak” online marketing oplossingen. Ik ben daar ook lang fan van geweest, en heb er ook heel wat uitgetest. Kajabi, Builderall, Clickfunnels, maar ook Shopify en Teachable (niet echt all-in-one maar swat).

Ik ondervond op elk systeemĀ heel snel dat ik beperkt wasĀ in wat ik wel en niet kon doen. En de systemen die ‘uitbreidbaar’ waren, werden al heel snel onbetaalbaar voor mij (Clickfunnels kost bijvoorbeeld bijna 300 dollar per MAAND).

Ja, wat doe je dan als webexpert? Blijf bij wat het beste voor jou voelt! EnĀ voor mij is dat nog steeds WordPress. Waarom? Omdat WordPress betrouwbaar is, stabiel en gratis.

Natuurlijk is het niet helemaal gratis, je hebt hosting nodig, en voor sommige functionaliteit (lees plugins) betaal je ook. Maar als je een klein beetje weet waar zoeken, vind je ongetwijfeld heel mooieĀ pareltjesĀ die binnen jouw budget vallen.

En die pareltjes zoeken, dat heb ik nu in jouw plaats gedaan…

Ik heb voor jou een All-In-One online marketing systeem samengesteld met premium plugins, 100% in WordPress,

zodat je nooit nog tegen beperkingen aanloopt, en nooit te maken krijgt met veranderingen in businessmodel waar je niet onderuit kunt.

Je kuntĀ hier alleĀ featuresĀ bekijken, maar het komt erop neer dat je:

  • jouw website
  • webshop
  • funnels
  • e-mail marketing
  • CRM
  • online cursussen en coaching
  • ledenomgevingen

allemaal op 1 plaats kunt hebben, en zo goed als onbeperkt! (en voor nog niet de helft van de prijs van Kajabi šŸ˜‰)

Dus,Ā klik op deze link, bekijk het even en vertel me wat je ervan vindt šŸ˜€

Natascha Vantuykom

Natascha Vantuykom

Natascha helpt je met de online technische toestanden van je business. Website, e-mail automatisatie en social media planning. Als handy woman zet ik voor jou de puzzelstukjes op de juiste plaats. natascha@mindyourownbusiness.eu

Delen:

Meer Posts

online businesses

De 5 cruciale elementen van online businesses

Succesvolle online businesses hebben een aantal elementen gemeen.Wanneer je jouw(online) business start heb je alle 5 deze cruciale elementen nodig. Heb je die niet, dan wordt het heel moeilijk om te blijven bestaan. Vandaag vertel ik je wat deze elementen zijn. Mindset Een ondernemers mindset is onmisbaar om iets van de grond te krijgen. Heb

helpful content google update

Wat is de helpful content google update?

Op 25 augustus 2022 zag de ā€˜Helpful Contentā€™ Google update het licht. Zoals de naam al doet vermoeden, wordt de focus met de helpful content google update meer en meer gelegd naar nuttige informatie. Staat jouw blog vol met fuzzie items, dan heb je pech en ga je ineens een stuk minder makkelijk vindbaar zijn

boost je email mailing

5 Tips om jouw mailings de moeite waard te maken

Van jouw mailings een fantastisch stukje content maken… mensen doen uitkijken naar jouw volgende email… klinkt top, toch? Wel, in dit artikel geef ik je vijf tips om van iedere mailing een succes te maken. Ready? GO! Conclusie Ik hoop dat deze tips je een beetje aan het denken zetten. Moest je op zoek zijn

vindbaarheid in google

6 manieren waarop jouw webdesign impact heeft op je vindbaarheid in Google

Een goed ontworpen website zorgt voor een betere gebruikservaring, wat tegenwoordig een cruciale factor is in zoekmachine optimalisering (SEO) en dus vindbaarheid in Google. Het is belangrijk om te weten dat deze twee aspecten tegenwoordig mooi samen moeten werken, en een even belangrijke rol spelen in je kansen om hoog in Google te staan.

Download

Download gratis de checklist
5 elementen van een online business

Vul je naam en e-mail in en ik stuur je de downloadlink

Gratis workshop

WordPress voor beginners

Ben jij VIP?

Vraag vandaag nog jouw VIP support aan via dit formulier.