|

Let’s get DIGITAL all in one online marketing platform voor WordPress

Hello there ūüôā,

Ik vind het superleuk om mensen te¬†geven wat ze nodig hebben…
Daarom ook dat ik heel veel tijd steek in onderzoeken en uittesten en bevragen.

De laatste tijd merk ik dat er heel veel vraag is naar ‘alles onder 1 dak” online marketing oplossingen. Ik ben daar ook lang fan van geweest, en heb er ook heel wat uitgetest. Kajabi, Builderall, Clickfunnels, maar ook Shopify en Teachable (niet echt all-in-one maar swat).

Ik ondervond op elk systeem¬†heel snel dat ik beperkt was¬†in wat ik wel en niet kon doen. En de systemen die ‘uitbreidbaar’ waren, werden al heel snel onbetaalbaar voor mij (Clickfunnels kost bijvoorbeeld bijna 300 dollar per MAAND).

Ja, wat doe je dan als webexpert? Blijf bij wat het beste voor jou voelt! En voor mij is dat nog steeds WordPress. Waarom? Omdat WordPress betrouwbaar is, stabiel en gratis.

Natuurlijk is het niet helemaal gratis, je hebt hosting nodig, en voor sommige functionaliteit (lees plugins) betaal je ook. Maar als je een klein beetje weet waar zoeken, vind je ongetwijfeld heel mooie pareltjes die binnen jouw budget vallen.

En die pareltjes zoeken, dat heb ik nu in jouw plaats gedaan…

Ik heb voor jou een All-In-One online marketing systeem samengesteld met premium plugins, 100% in WordPress,

zodat je nooit nog tegen beperkingen aanloopt, en nooit te maken krijgt met veranderingen in businessmodel waar je niet onderuit kunt.

Je kunt hier alle features bekijken, maar het komt erop neer dat je:

  • jouw website
  • webshop
  • funnels
  • e-mail marketing
  • CRM
  • online cursussen en coaching
  • ledenomgevingen
  • afspraken plannen
  • en nog veel meer

allemaal op 1 plaats kunt hebben, en zo goed als onbeperkt! (en voor nog niet de helft van de prijs van Kajabi ūüėČ)

Dus,¬†klik op deze link, bekijk het even en vertel me wat je ervan vindt ūüėÄ

Comments

Vergelijkbare berichten