Let’s get DIGITAL all in one online marketing platform voor WordPress

Hello there šŸ™‚,

Ik vind het superleuk om mensen teĀ geven wat ze nodig hebben…
Daarom ook dat ik heelĀ veel tijdĀ steek inĀ onderzoekenĀ enĀ uittestenĀ en bevragen.

De laatste tijd merk ik dat er heel veel vraag is naar ‘alles onder 1 dak” online marketing oplossingen. Ik ben daar ook lang fan van geweest, en heb er ook heel wat uitgetest. Kajabi, Builderall, Clickfunnels, maar ook Shopify en Teachable (niet echt all-in-one maar swat).

Ik ondervond op elk systeemĀ heel snel dat ik beperkt wasĀ in wat ik wel en niet kon doen. En de systemen die ‘uitbreidbaar’ waren, werden al heel snel onbetaalbaar voor mij (Clickfunnels kost bijvoorbeeld bijna 300 dollar per MAAND).

Ja, wat doe je dan als webexpert? Blijf bij wat het beste voor jou voelt! EnĀ voor mij is dat nog steeds WordPress. Waarom? Omdat WordPress betrouwbaar is, stabiel en gratis.

Natuurlijk is het niet helemaal gratis, je hebt hosting nodig, en voor sommige functionaliteit (lees plugins) betaal je ook. Maar als je een klein beetje weet waar zoeken, vind je ongetwijfeld heel mooieĀ pareltjesĀ die binnen jouw budget vallen.

En die pareltjes zoeken, dat heb ik nu in jouw plaats gedaan…

Ik heb voor jou een All-In-One online marketing systeem samengesteld met premium plugins, 100% in WordPress,

zodat je nooit nog tegen beperkingen aanloopt, en nooit te maken krijgt met veranderingen in businessmodel waar je niet onderuit kunt.

Je kuntĀ hier alleĀ featuresĀ bekijken, maar het komt erop neer dat je:

  • jouw website
  • webshop
  • funnels
  • e-mail marketing
  • CRM
  • online cursussen en coaching
  • ledenomgevingen

allemaal op 1 plaats kunt hebben, en zo goed als onbeperkt! (en voor nog niet de helft van de prijs van Kajabi šŸ˜‰)

Dus,Ā klik op deze link, bekijk het even en vertel me wat je ervan vindt šŸ˜€

Natascha Vantuykom

Natascha Vantuykom

Natascha helpt je met de online technische toestanden van je business. Website, e-mail automatisatie en social media planning. Als handy woman zet ik voor jou de puzzelstukjes op de juiste plaats. natascha@mindyourownbusiness.eu

Delen:

Meer Posts

vindbaarheid in google

6 manieren waarop jouw webdesign impact heeft op je vindbaarheid in Google

Een goed ontworpen website zorgt voor een betere gebruikservaring, wat tegenwoordig een cruciale factor is in zoekmachine optimalisering (SEO) en dus vindbaarheid in Google. Het is belangrijk om te weten dat deze twee aspecten tegenwoordig mooi samen moeten werken, en een even belangrijke rol spelen in je kansen om hoog in Google te staan.

website support

De nummer 1 reden om te investeren in website support en coaching

Duizenden euros. Dat is het bedrag dat de gemiddelde ondernemer spendeert aan businesscoaching. Per jaar! Sommigen gaan nog wat verder en schakelen een mentor in die hen bij elke stap in hun business begeleidt. Maar wat met de website? Dat wordt meestal simpelweg overgelaten aan de webdesigner, die er zijn dingetje van maakt. Het krijgt

virus disaster

Virus Disaster week ā€“ of de perikelen van een kleine zelfstandige

Vorige week begon hetā€¦ mijn virus disaster… midden in mijn workation die ik me, zoals je wellicht zult begrijpen, wel anders had voorgesteld. Een klant meldde me dat bepaalde bezoekers van haar site werden doorgeleid naar rare reclamesites. Mijn alarmbellen begonnen langs alle kanten te rinkelen en ik heb halsoverkop alles waar ik mee bezig

Apple iOS15 killed my open rates

Apple killed my open rates!

Aiai… na de iOS14 update, die impact had op je facebook advertenties, gaat Apple met iOS15 nog een stapje verder. Zeg vaarwel tegen jouw open-rates! Door de privacy updates van Apple ga je niet langer kunnen vertrouwen op jouw e-mail open rates. Je gaat dus ook niet meer kunnen testen hoe goed jouw subjectlines presteren.Je

Vul je naam en e-mail in en ik stuur je de downloadlink

Gratis workshop

WordPress voor beginners

Ben jij VIP?

Vraag vandaag nog jouw VIP support aan via dit formulier.