fbpx

De Mind Your Own Business MasterMind

Try Before You Buy?

Wil je graag even zien wat het allemaal inhoudt om aan een Mastermind groep deel te nemen? 


Dat kan!

We hebben verschillende data waarop we een vrijblijvende Mastermind sessie organiseren.

Wil je er graag bij zijn? Vul dan het formuliertje op de volgende pagina onderaan in. Je kunt hier kiezen welke datum voor jou het beste past. We sturen je een mail met alle info en we zien je graag ter plaatse.

Mastermind? What's In It For You?

1

WAT IS HET?

Een mastermind-groep is een kleine groep ondernemers, die regelmatig bijeen komt en een beetje fungeert als een adviesraad.

 

Je kunt hier de vraagstukken en thema's waar jij in de praktijk tegenaan loopt delen met andere ondernemers. Wat zouden zij doen als ze in jouw schoenen zouden staan?

 

Er is ruimte voor jouw twijfels én jouw succes! Je deelt je ups en downs van het ondernemerschap, houdt elkaar scherp en krijgt een liefdevolle stok achter de deur indien nodig!

 

MYOB MasterMind onderscheidt zich door in de bijeenkomsten opdrachten/thema's centraal te stellen waarbij jouw rol als ondernemer positief gestimuleerd wordt.

2

AANPAK

  • We streven naar mastermind-groepen van ca.  15 ondernemers
  • Elke groep wordt begeleid door Carina en Natascha. Wij organiseren de bijeenkomsten, bereiden deze voor en zorgen voor een setting waarin iedereen zich op zijn/haar gemak voelt
  • Je kunt op een flinke dosis enthousiasme ideeën en support van onze kant rekenen!
  • Bijeenkomsten: 10x per jaar
  • We zijn geen theekransje, we vragen van iedereen een actieve deelname en voorbereiding voor maximaal resultaat

3

MEER INFORMATIE & LOCATIE

We komen eens per maand in een vaste samenstelling samen. De sessies duren 4 uur (incl. pauze tussendoor) en worden op een vast tijdstip in de maand gehouden. 

 

We komen bijeen op onze locatie in Hasselt. Deze locatie is goed bereikbaar met openbaar vervoer (15 min. vanuit Hasselt Station) en de auto. Je kunt voor de deur gratis parkeren. 

>