'Mijn' Experts

Oftewel mensen waar ik graag mee samenwerk…

Our team

Onder het motto “je hoeft niet alles zelf te kunnen”, werk ik graag samen met mensen die in mijn ogen de expertstatus verdiend hebben.

Geen generalisten maar specialisten. Want ook jij verdient het beste voor jouw business.

De mensen op deze pagina vertrouw ik stuk voor stuk 100%. Ze zullen jouw business ter harte nemen. Daar steek ik mijn hand voor in het vuur.

'Mijn' Experts

Greet Bunnens

Personal Business, Mindset & Performance Coach

Als jij een authentieke business wil neerzetten, een business die écht het verlengde is van jezelf, dan verdien je persoonlijke en individuele aandacht. Omdat jij en je business niet passen in een 1 size fits all standaard programma. Daarom werkt Greet meestal 1 op 1 met de ondernemers en werkt ze enkel met the B.E.S.T. Wat de betekenis is achter dit acroniem vind je op haar website https://www.greetbunnens.be

'Mijn' Experts

Angélique Monbaillieu

Beurs & Event coach

Iemand die beurzen en events organiseerd lijkt misschien niet in dit lijstje te passen, maar niets is minder waar.

Elke ondernemer organiseert events, online en offline. Workshops, (online) meetings, persconferenties,… Wil je dit op een vlotte manier organiseren, dan moet je bij Angélique zijn

Niki Colson

Niki Colson

creatieve imag'o' maker

Een huisstijl met persoonlijkheid… daar hou ik van, en ook van de manier waarop Niki te werk gaat. Een huisstijl is iets waar mensen je in moeten herkennen, en dat idee vormgeven, daarvoor is zij een perfecte match!

'Mijn' Experts

Katrin De Preter

Tekst-pimper

Niets is zo frustrerend als klanten die afhaken op een spellingsfout…

Daar heb je copywriters voor toch? Wel, niet helemaal, ook copywriters hebben last van tunnelzicht en merken niet altijd hun eigen fouten op. En daar is waar Katrin haar magic voor gebruikt, zodat jouw klanten zich niet gaan ergeren aan de foutjes in je teksten. (En geloof me, dat gebeurt meer dan je denkt).

Dimi Ferrest

Dimi Ferrest

Visual story creator

De passie van Dimi ligt in het creëren van de juiste visuals voor jouw bedrijf: video, animatievideo, fotografie en webdesign.

Met een website die er goed uitziet en gebruiksvriendelijk is, bezorg je jouw bezoekers de meest aangename surfervaring. Het design is dus niet onbelangrijk als je klanten wil binden.
Ook foto’s die tonen wie je bent en wat je doet, dragen bij tot de geloofwaardigheid van je bedrijf.
En heb je al gedacht aan video of animatievideo om potentiële klanten warm te maken?

Dimi zorgt dat het plaatje klopt en dat jouw boodschap overkomt!

'Mijn' Experts

Annick Vermeulen

Authentic story-teller

Jouw verhaal. Puur, echt en oprecht.

Annick kruipt in jouw hoofd om jouw missie, jouw passie helemaal te doorgronden. En zo de juiste woorden te vinden die jouw ideale klant prikkelen, inspireren én overtuigen. Met een toon die bij jou past.

Ze denkt mee, schrijft voor jou of zet de puntjes op de i van jouw eigen teksten.

'Mijn' Experts

Mik Suetens

Chief happiness side kick

Mik is een administratieve wizard, flexibel en stemt af op de behoeften van jouw onderneming. Ze is een creatieve generalist en kan meerdere diensten aanbieden. Daarom heeft ze die ze voor jou in 4 domeinen opgedeeld. Je kan natuurlijk ook gewoon het ABC van VAMIKS raadplegen.

Tania Emmerechts

Tania Emmerechts

E-commerce expert

Pure webshops liggen niet in mijn ‘field of passion’, maar wel in die van Tania!
Shoppen vanuit je luie zetel is de nieuwe standaard geworden. Voor een klant moet het aankoopproces makkelijk en toegankelijk zijn. Snel je volledige aanbod kunnen zien en de betaling vlot kunnen afhandelen. Tania heeft ervaring met het bouwen van webshops voor verschillende sectoren. Zij luistert naar wat jij nodig hebt om jouw klant te kunnen overtuigen en gaat daarmee aan de slag.

Vul je naam en e-mail in en ik stuur je de downloadlink

Gratis workshop

WordPress voor beginners

Ben jij VIP?

Vraag vandaag nog jouw VIP support aan via dit formulier.