Hoe ontzorgt Mind Your Own Business haar klanten?

What's In It For YOU?

Natascha Vantuykom

Even Opsommen

Voor jouw webomgeving is het van cruciaal belang om een goede hostingpartner te kiezen. Een hosting met goede infrastructuur, maar natuurlijk ook met snelle en goede SUPPORT.

Als klant van Mind Your Own Business word je goed in de watten gelegd. Hieronder zie je een overzicht van onze infrastructuur plus de extra’s die we er gratis bijgeven. Want jij bent belangrijk!

Dit zegt je misschien weinig. Het komt erop neer dat we supersnelle en veilige hosting bieden, en je op mij kunt rekenen wanneer je iets wenst aangepast te hebben zoals extra e-mail accounts, integraties met e-mailplatform, Facebook, Google, etc…

Het MYOB hostingpakket komt op 275€ per jaar.

In dit pakket zit 2 uur VIP technische support inbegrepen. Wens je extra tijd, dan kan dit aan 75€ per uur. Je hebt ook de mogelijkheid om een VIP supportcontract af te sluiten. Hierin krijg je elke maand 2uur begeleiding voor maar 120€ per maand. 

(normale prijs ad-hoc ondersteuning is 75€ per uur)

Prijzen zijn excl. BTW

Goede vraag. MYOB maakt gebruik van de resellerdiensten van Vimexx. Wanneer ik zou besluiten om een einde te maken aan mijn werkzaamheden, blijf jij terecht kunnen op jouw hostingaccount. Het enige verschil zal zijn dat je een factuur zal ontvangen van Vimexx ipv MYOB, dat je op dat moment terugvalt op de prijzen die zij dan hanteren (op dit moment zou dat 19,99€ per maand zijn), dat je geen gebruik meer zult kunnen maken van mijn expertise, en dat je zelf een licentie voor Elementor PRO zult moeten nemen.

Maar dat is dus worst case scenario. Op dat moment kan jij alsnog besluiten om jouw website naar een andere host te verhuizen. Daar ben je trouwens op elk moment vrij in, je blijft op elk moment eigenaar van jouw website en hebt 24/24 toegang tot jouw hostingaccount.

Download

Download gratis de checklist
5 elementen van een online business

Vul je naam en e-mail in en ik stuur je de downloadlink

Gratis workshop

WordPress voor beginners

Ben jij VIP?

Vraag vandaag nog jouw VIP support aan via dit formulier.