Opruimen en online ondernemen

Ik ben Ine Tilkens van Huisje opgeruimd!

In juli 2019 startte ik met Huisje opgeruimd als professional organizer.

Ik ging van start met een statische website en Facebookgroep die al heel snel groeide en ondertussen meer dan 25 000 leden telt. In het begin was dit zeker voldoende voor mij.

Maar toen kwam Corona en mochten we als professional organizer niet meer bij de mensen aan huis komen.

Maar ik had enkel een Facebookgroep en een statische website. Ik kon de mensen op deze manier niet voldoende helpen en besefte dat het anders moest en dat ik meer mensen online wilde helpen. Mede ook omdat de afstand tussen mij en de klanten te groot werd.

professional organiser Ine Tilkens

Twee jaar geleden maakte ik kennis met het all-in-one platform van Natascha.

Eerst was ik afwachtend want zoveel technische dingen… Hoe zou ik dit in hemelsnaam ooit zelf kunnen.

Natascha nam mij onder de arm en na 6 weken was ik in staat om zelf mijn online business te beheren. Na 6 weken stond ik al veel verder dan ik ooit had durven dromen.

Het all-in-one platform is voor mij een grote stap geweest in mijn business en sindsdien blijft mijn zaak maand na maand groeien.

Mijn website staat uiteraard online via dit platform en hierdoor kan ik nu zelf alles aanpassen zonder dat ik er hulp voor moet vragen. Denk aan afbeeldingen, teksten,… die aangepast moet worden.

Ik kan mensen via deze website informeren over de diensten die ik aanbied, maar ik kan hen ook digitale producten aanbieden.

Opruimen en online ondernemen
Opruimen en online ondernemen

Voor ik van start ging met platform had ik al een e-book uitgebracht, maar dat moest ik zelf nog handmatig doormailen naar al mijn klanten.

Nu moet ik hier niets meer voor doen. Dit alles verloopt nu volledig geautomatiseerd en zelfs wanneer ik samen met de kinderen huiswerk maak, ze uit school haal,… komen er aankopen binnen, zonder dat ik er nog iets voor moet doen.

Ik bied mijn klanten ook de mogelijkheid aan om een gratis product aan te vragen via mijn website.

Op die manier leren ze mij beter kennen en de funnel die ik er achter heb gezet, zorgt ervoor dat de klanten nadien ook van mijn andere diensten en producten op de hoogte worden gebracht.

Ook dit verloopt allemaal geautomatiseerd en dat was ook nodig voor mijn zaak. Want zo heb ik meer tijd voor mijn klanten en om nieuwe producten uit te werken.

Er staat nog heel wat op mijn lijstje: nieuwsbrieven uitwerken, een cursus lanceren,…

Allemaal zaken die het platform van Natascha mogelijk maken.

Comments

Vergelijkbare berichten