Natascha Vantuykom

Jouw Online business Creator

De technische kant van jouw online business…
Website – Social Media Planning – Online Marketing Automatisering – Funnels… 

De inhoud, daar ben jij expert in. De infrastructuur, planning en automatisering, daar zorg ik voor.

Natascha Vantuykom

Natascha Vantuykom

Wie ben ik?

Wel, ik ben Natascha Vantuykom. Sommigen onder jullie kennen me van Balanscoaching.be, waar ik mensen help met het vinden van een balans in hun werk, privéleven en gezondheid.

Op dat vlak ben ik zelf ook een ervaringsdeskudige.

Door CVS (energiewisseling…) kon ik maar beter mijn leven zo inrichten dat met weinig energie ik de snelste en beste resultaten kon halen.

Ik ben op onderzoek uit gegaan en heb heel wat geëxperimenteerd. Wat werkte? Wat niet? En natuurlijk beginnen toepassen wat daaruit mijn conclusies waren.

Tot nu toe lag mijn focus op jan en alleman, ik wilde gewoon iedereen helpen. Ondanks dat het me veel voldoening bracht, miste ik iets…

En gelukkig was er toen Carina, die me op mijn andere superpowers wees… “waarom doe je daar niets mee voor ondernemers?” vroeg ze me. 

Waar ze het over had was mijn technische kennis

Ik ben IT-er van opleiding, maar hield me daar de laatste jaren niet meer uitsluitend mee bezig, enkel mijn eigen technische marketing ondersteuning.

Website, email-marketing, social media, facebook-pixels, google-analytics, messenger-bots, automatisaties… Al die technische toestanden waar de meeste ondernemers hun handen vanaf houden (dikwijls terecht 😉 ).

Ik hielp Carina met haar websites en kreeg de smaak te pakken. Je moest haar gezicht eens zien telkens ik met iets nieuws afkwam. Instant happyness bij mij.

En daaruit is het idee van Mind Your Own Business ontstaan.

Ondernemers helpen met de technische kant van hun business. Door training, mastermind en ook door hun taken uit handen te nemen wanneer ze ‘bang zijn om op de knopjes te drukken’ he Carina? 

Waar ik jou mee help? TECHNISCHE ONDERSTEUNING – Ik zorg dat je backoffice in orde komt, je website, social media en e-mail automatisatie, content marketing plan, freebie/leadmagnets, … Ik zorg dat het een mooi geheel wordt dat voor jou WERKT.

Wil je graag weten hoe ik jou kan ontzorgen? Stuur me dan een mailtje, dan gaan we samenzitten of kijk even op deze link voor het standaard aanbod. Op maat is uiteraard altijd mogelijk.

Natascha Vantuykom

Download

Download gratis de checklist
5 elementen van een online business

Vul je naam en e-mail in en ik stuur je de downloadlink

Gratis workshop

WordPress voor beginners

Ben jij VIP?

Vraag vandaag nog jouw VIP support aan via dit formulier.