Professionele website laten maken?

Een visitekaartje… en nog zoveel meer


Meer weten

Je wil een professionele website laten maken?

Jouw Website van A tot Z

Professionele website laten maken? Stappenplan voor jouw website Stap 1

ANALYSE

We gaan samenzitten en bespreken jouw wensen en noden. Je bezorgt me de elementen zoals logo, lettertypes, kleurenpalet en foto's.

Professionele website laten maken? Stappenplan voor jouw website Stap 2

HOSTING & DOMEIN

We bekijken of jouw gewenste domeinnaam bestaat of zetten die desgewenst over op ons hostingplatform.
Je e-mailadressen worden opgezet.

Professionele website laten maken? Stappenplan voor jouw website Stap 3

CREATIE

We creëren jouw website en koppelen regelmatig terug voor een optimaal resultaat.

Professionele website laten maken? Stappenplan voor jouw website Stap 4

OPLEVERING

Wanneer alles naar wens is dan zetten we jouw website live. Je krijgt van ons alle login gegevens zodat jij de touwtjes volledig in handen houdt.

Professionele website laten maken? Stappenplan voor jouw website Stap 5

ONDERHOUD & SUPPORT

We zorgen ervoor dat jouw website up-to-date en veilig blijft.

professionele website laten maken

Stap 1 – Analyse

De eerste stap om je professionele website laten maken is een afspraak maken om duidelijk te krijgen wat je precies met jouw website wilt bereiken.

We bespreken samen wat de functionaliteiten gaan zijn en wanneer jouw website online gaat staan.

Je bezorgt mij je huisstijl (logo, lettertypes, kleurcodes en foto’s).

We maken een afspraak met de copywriter voor de tekst van jouw homepagina (inbegrepen in de prijs). 

Stap 2 – Hosting & Domeinnaam

Je wilt een professionele website laten maken. De plaats waar jouw website gehost wordt is heel belangrijk. Daarom dat ik daar liefst zelf voor zorg.

In alle Mind Your Own Business pakketten is het eerste jaar hosting én je domeinnaam inbegrepen. Heb je echter al een hostingpartner en/of domeinnaam? Dan heb je de keuze om deze te blijven gebruiken of we verhuizen alles naar onze servers.

Transparantie en controle is iets waar ik niet genoeg nadruk op kan leggen. Jij bent volledig ‘in charge’ en je behoudt daarom ook op elk moment alle toegang tot jouw website en jouw hosting. Wil je weg? Of wens je iemand anders een beheerdersrol te geven? Dan kan je dat op elk moment zelf beslissen!

Professionele website laten maken? Stappenplan voor jouw website
creatie

Stap 3 – Creatie

In stap drie ga ik creatief aan de slag met jouw website. Ik koppel regelmatig terug om er zeker van te zijn dat we op dezelfde lijn blijven zitten en je achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

De pagina’s worden aangemaakt en ingevuld en de functionaliteit wordt opgezet en desgewenst geïntegreerd met jouw marketing tools.

Stap 4 – Oplevering

Tijd voor een feestje!

Jouw website gaat live… een mooi moment voor ons beiden. Wanneer jij blij bent ben ik dat ook.

Natascha Vantuykom
onderhoud en support

Stap 5 – Onderhoud & Support

Je website moet uiteraard onderhouden worden. Doe je dat niet, dan is de kans groot dat er vroeg of laat problemen opduiken en dat je site gevoelig wordt voor veiligheidsissues.

Mind Your Own Business kan deze zorg volledig van je overnemen zodat jij gerust op je twee oren kan slapen en je niet druk hoeft te maken over mogelijke aanvallen van buitenaf.

Wanneer je een onderhoudscontract neemt (225€ excl./jaar) dan zit daar sowieso je hosting en domeinnaam bij inbegrepen. 2 Vliegen in 1 klap.

Ben je er klaar voor?

Wil jij jouw professionele website laten maken? Klik dan op de knop voor e-mail of bel me voor een afspraak.

Jouw site kan volgende week al up-and-running zijn!


JA! Ik wil een afspraak om mijn website te bespreken

Natascha Vantuykom
Samen met Natascha Vantuykom van Mindyourownbusiness mijn website totaal vernieuwd! Een website techneut die de ideeën van een creatieveling kan omzetten leidt tot een geslaagde website! 🥳Thx, Natascha, voor de vlotte samenwerking! 💪
Check this out! www.creadvise.be
Katrien de Vlieger
Katrien de VliegerBranding
Wordpress… niet aan mij besteed, dacht ik jaren aan één stuk en zette zelf mijn eigen website op op een ander hostingplatform, maar daar kon ik niet echt flexibele kanten uit die ik wilde om een webshop te starten. Tot dat ik de korte opleiding ‘Mijn WordPress website in 5 dagen bij Natascha volgde. Ondertussen al maanden geleden, maar haar geweldig begrijpbare uitleg prikkelde naar meer…. en omdat ze me de tools aanreikte om ook met Woocommerce aan te slag te gaan voor mijn webshop ben ik er blijven aan werken. Was niet evident wegens regelmatig tijdsgebrek en drukte. Maar het was ook een werk van lange adem, maar de laatste weken tijdens de lockdown zwaar doorgezet met vloeken en veel hoofdpijn :-), maar hij staat online…. eindelijk… oef… tijdens het proces had ik behoorlijk wat vragen en Natascha was de geknipte persoon om dit makkelijk uit te leggen, te helpen en om de technische kant voor haar rekening te nemen 🙂 waarvoor dank. Dikke chapeau en dank je wel voor je geduld Natascha… ik kan je alleen maar ferm aanbevelen 👍👍👍
Katty Plevoets
Katty PlevoetsKatSign
“Ik stond als grafisch vormgever altijd sceptisch tegenover WordPress. Natascha liet me de mogelijkheden zien en hielp me af van het vooroordeel dat je met WordPress enkel oncreatieve templategebonden websites kunt maken.
In een fijne sfeer bouwde we een website en bekeken we de mogelijkheden om er een marketingkanaal van te maken. Door te werken met een kleine groep konden we snel issues uit de weg helpen. Natascha weet met wat ze bezig is en ik zie de passie in haar ogen wanneer ze uitlegt.
Bedankt.”
Niki Colson
Niki ColsonGrafisch designer
“Natascha heeft me geholpen om content op social media te verspreiden en zo extra klanten te kunnen aantrekken. Natascha is een echte specialist indien je technische hulp nodig hebt om jou verder te helpen op social media. Ze luistert goed naar je vraag en behoefte en geeft eerlijk feedback.”
An Wauters
An WautersBusinesscoach
Previous
Next