Professionele website laten maken?

Een visitekaartje… en nog zoveel meer

Je wil een professionele website laten maken?

Jouw Website van A tot Z

Stap 1

ANALYSE

We gaan samenzitten en bespreken jouw wensen en noden. Je bezorgt me de elementen zoals logo, lettertypes, kleurenpalet en foto's.

Stap 2

HOSTING & DOMEIN

We bekijken of jouw gewenste domeinnaam bestaat of zetten die desgewenst over op ons hostingplatform. Je e-mailadressen worden opgezet.

Stap 3

CREATIE

We creëren jouw website en koppelen regelmatig terug voor een optimaal resultaat.

Stap 4

OPLEVERING

Wanneer alles naar wens is dan zetten we jouw website live. Je krijgt van ons alle login gegevens zodat jij de touwtjes volledig in handen houdt.

Stap 5

ONDERHOUD & SUPPORT

We zorgen ervoor dat jouw website up-to-date en veilig blijft.

professionele website laten maken

Stap 1 - Analyse

De eerste stap om je professionele website laten maken is een afspraak maken om duidelijk te krijgen wat je precies met jouw website wilt bereiken.

We bespreken samen wat de functionaliteiten gaan zijn en wanneer jouw website online gaat staan.

Je bezorgt mij je huisstijl (logo, lettertypes, kleurcodes en foto’s).

We maken een afspraak met de copywriter voor de tekst van jouw homepagina (inbegrepen in de prijs). 

Stap 2 - Hosting & Domeinnaam

Je wilt een professionele website laten maken. De plaats waar jouw website gehost wordt is heel belangrijk. Daarom dat ik daar liefst zelf voor zorg.

In alle Mind Your Own Business pakketten is het eerste jaar hosting én je domeinnaam inbegrepen. Heb je echter al een hostingpartner en/of domeinnaam? Dan heb je de keuze om deze te blijven gebruiken of we verhuizen alles naar onze servers.

Transparantie en controle is iets waar ik niet genoeg nadruk op kan leggen. Jij bent volledig ‘in charge’ en je behoudt daarom ook op elk moment alle toegang tot jouw website en jouw hosting. Wil je weg? Of wens je iemand anders een beheerdersrol te geven? Dan kan je dat op elk moment zelf beslissen!

creatie

Stap 3 - Creatie

In stap drie ga ik creatief aan de slag met jouw website. Ik koppel regelmatig terug om er zeker van te zijn dat we op dezelfde lijn blijven zitten en je achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

De pagina’s worden aangemaakt en ingevuld en de functionaliteit wordt opgezet en desgewenst geïntegreerd met jouw marketing tools.

Stap 4 - Oplevering

Tijd voor een feestje!

Jouw website gaat live… een mooi moment voor ons beiden. Wanneer jij blij bent ben ik dat ook.

Natascha Vantuykom
onderhoud en support

Stap 5 - Onderhoud & Support

Je website moet uiteraard onderhouden worden. Doe je dat niet, dan is de kans groot dat er vroeg of laat problemen opduiken en dat je site gevoelig wordt voor veiligheidsissues.

Mind Your Own Business kan deze zorg volledig van je overnemen zodat jij gerust op je twee oren kan slapen en je niet druk hoeft te maken over mogelijke aanvallen van buitenaf.

Wanneer je een onderhoudscontract neemt (225€ excl./jaar) dan zit daar sowieso je hosting en domeinnaam bij inbegrepen. 2 Vliegen in 1 klap.

Ben je er klaar voor?

Wil jij jouw professionele website laten maken? Klik dan op de knop voor e-mail of bel me voor een afspraak.

Jouw site kan volgende week al up-and-running zijn!

Natascha Vantuykom
Niki Colson
Niki ColsonBrand designer
Lees verder
"Ik stond als grafisch vormgever altijd sceptisch tegenover WordPress. Natascha liet me de mogelijkheden zien en hielp me af van het vooroordeel dat je met WordPress enkel oncreatieve templategebonden websites kunt maken. In een fijne sfeer bouwde we een website en bekeken we de mogelijkheden om er een marketingkanaal van te maken. Door te werken met een kleine groep konden we snel issues uit de weg helpen. Natascha weet met wat ze bezig is en ik zie de passie in haar ogen wanneer ze uitlegt. Bedankt."
Aïcha Thomis
Aïcha ThomisSportcoach
Lees verder
"Natascha ontwierp in een vingerknip een aantrekkelijke landingspagina. Op basis van de flyer van Mind Your Own Body wist ze meteen de vertaalslag voor een online omgeving te maken. Daarna was het uitzoeken hoe de website er verder uit moet zien. De websiteplanner van Natascha is een waardevolle hulpbron om alles gestructureerd aan te pakken. Een passende look and feel was belangrijk voor me. Het eindresultaat mag er zeker zijn"
An Wauters
An WautersBusiness coach & Loopbaan begeleider
Lees verder
"Natascha heeft me geholpen om content op social media te verspreiden en zo extra klanten te kunnen aantrekken. Natascha is een echte specialist indien je technische hulp nodig hebt om jou verder te helpen op social media. Ze luistert goed naar je vraag en behoefte en geeft eerlijk feedback."
Previous
Next

Ben jij VIP?

Vraag vandaag nog jouw VIP support aan via dit formulier.