Jouw web-omgeving futureproof

In de huidige situatie is het belangrijk om je naar de toekomst te richten. Hoop ligt in de toekomst. De oplossing, daarvoor kan je vandaag al de eerste stap zetten.

Samen zorgen we ervoor dat jouw business klaar is tegen dat de wereld weer een beetje normaal wordt.

De komende zes maanden gaan we samen werken aan jouw online zichtbaarheid.

Wat gaan we doen?

  • De eerste maand gaan we research doen naar waar jouw klanten naar zoeken. In deze periode betaal jij NIETS. Net zoals de twee maanden daarop… Het zijn voor iedereen moeilijke tijden en we gaan die uiteraard ook niet nog moeilijker maken. We werken met handige stap-voor-stap werkbladen en checklists.
  • De vijf maanden die volgen gaan we samen aan de slag om jouw webomgeving te optimaliseren naar die specifieke zoektermen, waardoor jouw klanten JOU gaan vinden en inschakelen om hen te helpen hun problemen op te lossen. Na de 3 eerste maanden is jouw investering 200€ per maand.
  • Tijdens deze hele periode ben ik voor jou beschikbaar en ga ik op de achtergrond met je webomgeving aan de slag. 2 keer per maand hebben we een zoom-meeting om de vooruitgang en uiteraard jouw vragen te bespreken.

Boek jouw GRATIS strategiesessie via het formulier hieronder. Samen kunnen we de toekomst aan!

tijd voor iets nieuws

De verandering kan je onmogelijk tegenhouden… Je kunt je dan ook maar beter voorbereiden.

Jouw investering:

  • Eerste 3 maanden: 0€
  • Maand 4 tot en met 6: 200€

Totaal: 600€ excl. BTW

De strategiesessie hieronder is gratis. Ik ga samen met jou uitzoeken wat je nu kunt doen om jouw webomgeving futureproof te maken. Je kan na de sessie beslissen of je mee in het traject wil stappen of niet.

[CP_APP_HOUR_BOOKING id="4"]

Vul je naam en e-mail in en ik stuur je de downloadlink

Gratis workshop

WordPress voor beginners

Ben jij VIP?

Vraag vandaag nog jouw VIP support aan via dit formulier.