Jouw nieuwe website
In een dag

Start with DIGITAL


Maak zelf een mooie, relevante en goed draaiende website, zonder uitstelgedrag, stress of techyfobia.

Jouw Website in één Dag

Start with DIGITAL

Zet met een bewezen formule jouw website professioneel op in één dag.
En niet in je eentje.
Een professionele website, waar jouw unieke zelf in naar voren komt, en waarin jij de mogelijkheden van de digitale wereld ontdekt.

Je op het lijf geschreven als je…

 • Zelf controle over je website wil hebben
 • Een authentieke uitstraling voor je business wilt neerzetten
 • Fouten, uitstelgedrag en frustratie wilt vermijden
website support

Bewezen succes formule

Bouw je website in een dag

Start with DIGITAL
Gemaakt door Sara Moens

Een fantastisch platform

Al meer dan 25 jaar ben ik bezig met het maken en optimaliseren van website en online businesses. Uitzoeken en testen van nieuwe platformen, plugins en tools, fouten maken, bijleren en elke keer beter en beter worden. En uiteindelijk heb ik de code gekraakt om een optimaal functionerend platform op te zetten. In WordPress!

Belangrijk? JA! Want WordPress geeft je de vrijheid om te groeien, zonder beperkingen die andere platformen wel hebben.

Honderden kleine dingen heb ik ontdekt waardoor jouw site sneller, mooier, functioneler en effectiever wordt. Grote dingen, kleine twists, alles om ervoor te zorgen dat jij meer impact kan maken, dat je de juiste mensen bereikt, dat de techniek gewoon werkt. Dat jouw website van goeie kwaliteit is.

Professioneel

De tijd die ik erin gestoken heb, en de fouten die ik gemaakt heb om te komen waar ik nu ben, hoef jij niet te ondergaan. Ik heb alles gebundeld in een gestructureerd traject, zodat jij veel sneller jouw professionele website kunt maken.

In het Start with DIGITAL programma leer je niet enkel om een professionele website te bouwen zonder tijdverlies of technische frustraties, maar je ontdekt ook hoe je op een authentieke manier met marketing omgaat. Zodat jij enkel die mensen aantrekt die bij jou en jouw business passen.

Start with DIGITAL
Gemaakt door Ine Tilkens

Training Data

Start with DIGITAL – Jouw website in een dag

De volgende workshop gaat door op
woensdag 24 augustus (nog 5 plaatsen)

Bij inschrijving ontvang je onmiddellijk toegang tot het werkmateriaal.
De workshop gaat door in Hasselt.

Start with Digital

De kracht van het traject

 • Supersnel online
  Je hoeft niet alles zelf uit te zoeken, en ook niet te worstelen met de techniek.
 • Jouw business wordt professioneel in de kijker gezet
  Je creëert een website die authentiek en duidelijk overbrengt wat jij te bieden hebt.
 • Professionele persoonlijke begeleiding
  Je hoeft het niet alleen te doen. In de live workshop leer je hoe je praktisch en snel hoe je jouw website bouwt en aanvult.
 • Jij hebt de touwtjes in handen
  Je hoeft nooit meer voor kleine aanpassingen te wachten op je website bouwer. Jij bepaalt jouw agenda en kunt nu veel korter op de bal spelen.
 • En ten slotte…
  Je hebt een dikke stok achter de deur in de community, want na de workshop laten we je echt nog niet los!

Het Programma

Het programma bestaat uit verschillende modules
inclusief een live training dag

website voorbereiding

Module 1

Voorbereiding

Eerst de inhoud! Het bouwen van je website gaat veel sneller wanneer je weet wat je er op gaat zetten.
Daarom krijg je na je inschrijving voor Start with DIGITAL onmiddellijk toegang tot het leerplatform, waar je via templates en checklists ontdekt welke inhoud en andere zaken je nodig hebt voor je website.
Zo kan jij direct aan de slag met het verzamelen, zodat je supervoorbereid bent voor de live training.
Jouw website bouwen is dan nog maar een kwestie van knippen en plakken, of toch bijna 😉.


live training workshop

Module 2

Live training workshop

Bezorgt techniek je nachtmerries?
Dan heb ik goed nieuws voor je! De achterliggende configuratie neem ik voor mijn rekening, en ook de hosting, onderhoud, security, het aanmaken van jouw mailboxen en het koppelen van alle tools. Zo hoef jij je enkel bezig te houden met de inhoud en de opmaak.

Op het einde van de dag heb jij een website die uitstraalt wie jij bent en duidelijk maakt wat je doet en voor wie.
Al je pagina’s en blogs (toch een paar 😉) zijn aangemaakt en gevuld met tekst en foto’s die je tijdens de voorbereiding verzameld hebt.

Je hebt ook een werkend contactformulier dat de inzendingen naar jouw mailbox stuurt en we zorgen ervoor dat jouw site volledig GDPR- en cookie proof is.

💡Wil je liever dat ik ook de pagina’s, vormgeving en funnels voor je opzet, ga dan voor de DFY (Done-For-You) optie. Verderop vind je hier meer info over.


support community

Module 3

Support & community

Uiteraard ga je na de training verder met het uitbouwen van jouw website of online business. Daarom heb je ook de volgende hulpmiddelen:

 • Online leerplatform
  Op dit platform heb je tutorials, filmpjes en cursussen ter beschikking die je gaan helpen om alles uit jouw website te halen wat erin zit.
 • DIGITAL Community (twv 456€)
  Online en offline training, netwerking en brainstorming met gelijkgestemde ondernemers die allemaal met hetzelfde platform werken. Van elkaar leren is tof!

Vanaf hier neem jij de totale controle over jouw website en online business. Je kan hem aanpassen wanneer je maar wilt. Krijgt hulp en expertise wanneer je dat nodig hebt of wanneer je vastloopt.

Je kunt vanaf nu jouw website gaan inzetten als marketing tool en verkoopsmedewerker.

Investering

Jouw investering voor het volledige programma, inclusief een jaar lang het Let’s get DIGITAL online business platform GROW (met hosting en domeinnaam), de online leeromgeving en de DIGITAL Community is maar 725€ (excl. BTW).

Veelgestelde Vragen

Helemaal niet! Voor het maken van je website heb je naast de inhoud uiteraard hosting en een domeinnaam nodig.
Aangezien we helemaal from scratch starten, en de domeinnaam, hosting, security en onderhoud volledig inbegrepen is in het © Let’s get DIGITAL, hoef jij je daar helemaal geen zorgen om te maken.

Het enige wat je moet doen is checken of jouw gewenste domeinnaam nog vrij is, en die voor de live workshop aan me doorgeven. Info over hoe je dit kan checken krijg je na inschrijving.

In de training maken we een website volledig ‘from scratch’, dus helemaal van nul af aan. De workshop is geschikt als je schoon schip wil maken en helemaal opnieuw wil beginnen op een gestructureerde manier die ook nog eens positief is voor je vindbaarheid in Google.

Je kunt uiteraard altijd elementen van je huidige site overnemen en in de nieuwe verwerken. Denk hierbij aan de branding, structuur, foto’s en teksten.