Technische ondersteuning

Zelf doen, samen met mij, of ik doe het volledig voor jou


Contacteer me!

workshop

Je doet het helemaal
Zelf

Welliswaar onder deskundige begeleiding tijdens een van de toffe workshops of trainingen.

Kleine Groep

Door de groep klein te houden zorgen we dat iedereen optimaal aan bod komt.

Hands-On

Je gaat naar huis met een werkende oplossing. Er is wellicht nog wat fine-tuning nodig, maar met hetgeen je in de workshop geleerd hebt kom je zeker tot een mooi resultaat.


Yes, dat is het voor mij!

We doen het
Samen

Ik zet voor jou de basis op, waarna we gaan samenzitten om het verder uit te werken.

Persoonlijke Begeleiding

Je krijgt een-op-een begeleiding bij je project. Meer dan voldoende tijd om alle vragen te stellen die in je opkomen.

In-Depth

We gaan dieper in op de technische kant van jouw marketing en je krijgt hulp bij het opzetten van de complexere constructies.


Mijn gedacht!

Wat kan ik voor je doen? Technische Ondersteuning
technische ondersteuning

Ik doe het helemaal
voor jou

Jij kunt rustig op je twee oren slapen! Na een grondige analyse bouw ik jouw project helemaal zoals jij het wilt.

Daar drinken we op!

Grondige Analyse

Ik begin er niet aan voordat ik precies weet wat jij met je project wilt bereiken.

Persoonlijke Touch

Tijdens het volledige traject gaan we regelmatig samenzitten om af te stemmen op jouw droomproject, zodat je achteraf alleen maar tevreden kunt zijn.


Perfect, let’s do this!

Niki Colson
Niki ColsonBrand designer Lees verder
“Ik stond als grafisch vormgever altijd sceptisch tegenover WordPress. Natascha liet me de mogelijkheden zien en hielp me af van het vooroordeel dat je met WordPress enkel oncreatieve templategebonden websites kunt maken.
In een fijne sfeer bouwde we een website en bekeken we de mogelijkheden om er een marketingkanaal van te maken. Door te werken met een kleine groep konden we snel issues uit de weg helpen. Natascha weet met wat ze bezig is en ik zie de passie in haar ogen wanneer ze uitlegt.
Bedankt.”
Aïcha Thomis
Aïcha ThomisSportcoach Lees verder
“Natascha ontwierp in een vingerknip een aantrekkelijke landingspagina. Op basis van de flyer van Mind Your Own Body wist ze meteen de vertaalslag voor een online omgeving te maken. Daarna was het uitzoeken hoe de website er verder uit moet zien. De websiteplanner van Natascha is een waardevolle hulpbron om alles gestructureerd aan te pakken. Een passende look and feel was belangrijk voor me. Het eindresultaat mag er zeker zijn”
An Wauters
An WautersBusiness coach & Loopbaan begeleider Lees verder
“Natascha heeft me geholpen om content op social media te verspreiden en zo extra klanten te kunnen aantrekken. Natascha is een echte specialist indien je technische hulp nodig hebt om jou verder te helpen op social media. Ze luistert goed naar je vraag en behoefte en geeft eerlijk feedback.”
Angelique Monballieu
Angelique MonballieuBeurs & Event coach Lees verder
Door samen te werken met Natascha, word zelfs ik rustig. Techniek, niet mijn grootste vriend, maar eens ik weet hoe het werkt dan ben ik de eerste om het ook te doen. De juiste match vinden, investeren in techniek, werd bij mij echt niet als prioriteit gezien tot in Natascha leerde kennen en we aan de slag gingen om techniek te linken. Super ben ik, ken ik alles, bijlange niet maar geen vraag is teveel voor Natascha want ze blijft de rust zelve en helpt je graag verder. Aanrader. En nog een laatste tip : SAMEN bereik je meer dan ALLEEN

Greet Bunnens
Greet BunnensBusiness booster Lees verder

Natascha lanceerde een gratis challenge: “in 7 dagen jouw eigen wordpress website” Ik dacht niet dat het mogelijk was, en toch! Natascha is enorm klantgericht en hulpvaardig, geen moeite is haar teveel. Heb je een website nodig, of wil je een kei worden in email marketing, en de techniek schrikt je af? Dan helpt Natascha jou daarbij!

Sofie Vanhoutte
Sofie VanhoutteInclusie & Omdenk coach Lees verder

Mind your own business heet haar bedrijf…
Maar als je samenwerkt met Natascha word jouw business ook een beetje haar business. Héél betrokken & aan de zijlijn supporterend denkt ze mee over hoe je samen met haar of alleen, de technische kant van jouw bedrijf in de wereld kan zetten. 👌
Previous
Next