wordpress website

Jouw WordPress Website

Je bent al een tijdje van plan om een website te (laten) bouwen…
Groot gelijk! Als ondernemer is het tegenwoordig een basisbehoefte.

Als je weet dat ongeveer 87% van de mensen die een aankoop willen doen, eerst op zoek gaat op internet, dan besef je ook dat jouw vertegenwoordiging daar niet mag ontbreken.

Nu, er zijn verschrikkelijk veel mogelijkheden. En ook verschrikkelijk veel verschillen in prijs. Je hebt websites die volledig gratis zijn, en je hebt er die stukken van mensen kosten.

Waar kies je voor?

Dat hangt uiteraard af van wat je nodig hebt, je budget, en de mate waarin je zelf de handen uit de mouwen wil en kan zetten.
Hier bij Mind Your Own Business kan je op 3 manieren terecht.

Let’s talk!

Wil je onmiddellijk aan de slag of liever eerst overleggen, het kan allebei! Stuur een mailtje naar natascha@mindyourownbusiness.eu en ik neem zo snel mogelijk contact met je op voor een zoom-call.

Deze call is uiteraard volledig informatief en vrijblijvend.
Wens je na deze call met mij in zee te gaan, dan ga je daar zeker blij mee zijn.
Wens je niet met me samen te werken, even goede vrienden!

Natascha Vantuykom

Wat kost een WordPress website?

WordPress op zich is gratis. Je kan op zoek gaan naar een goede hosting en daarop WP installeren en je bent in principe vertrokken.
Uiteraard kan ik je op weg helpen met het installeren en configureren, en het instellen van jouw branding. Voor deze basic setup is jouw investering 600€. Hierin is het eerste jaar hosting en onderhoud, plus jouw domeinnaam inbegrepen.
Wens je echter meer functionaliteit, of heb je graag dat ik je volledige website opzet, dan spreken we van een basisprijs van 1950€.

Hoe makkelijk is WordPress?

Als het snelst groeiend CMS systeem ter wereld, is WordPress de laatste jaren enorm gebruiksvriendelijk geworden. Terwijl je vroeger best een pagebuilder zoals Elementor of DIVI gebruikte, heb je tegenwoordig een volledige WYSIWYG (What You See Is What You Get) editor. Je ziet dus onmiddellijk hoe jouw pagina er uiteindelijk gaat uitzien terwijl je erin werkt.

Wat heb je nodig voor het maken van een website?

Om een website te maken heb je ten minste deze 4 dingen nodig:
– Hosting (je bouwgrond)
– Domeinnaam (je adres)
CMS (de websitetool – in dit geval WordPress)
– Beveiliging

Wat is WordPress?

WordPress is een tool die je helpt om gemakkelijk een website te bouwen, te beheren, en aan te vullen. Door middel van plugins (kleine bouwblokjes) kan je extra functionaliteit toevoegen. Er zijn bijvoorbeeld plugins waarmee je formulieren of surveys kan plaatsen, of zelfs je volledige e-mailmarketing kan beheren.

Wat is een WordPress thema?

WordPress op zich is een content tool. Hoe jouw website er aan de buitenkant uitziet, wordt voornamelijk bepaald door het thema dat je kiest.
De keuze van dit thema is belangrijk omdat het bepaalt wat je kan aanpassen naar bijvoorbeeld jouw branding, en wat niet.
Kies daarom bewust voor een veelzijdig en flexibel thema dat jouw WordPress site niet vertraagt.
Bij Mind Your Own Business geven we de voorkeur aan Kadence.